Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BIOtech for a sustainable future

24 mei | 15:00 - 19:00

HollandBIO is verheugd om op dinsdag 24 mei live in Utrecht ons eerste nationale dedicated event voor de agri-, food en industriële biotech sector af te trappen! Naast ruime netwerkmogelijkheden delen onze gastsprekers hun visie op de rol van biotechnologie voor een toekomstbestendige aarde, te beginnen in Nederland. Na het plenaire programma gaan de good vibes verder tijdens een netwerkdiner. Laat je inspireren, ontmoet je collega’s en schrijf je nu in!

Plenair programma

  • Peter Rowe – CEO en oprichter van de snelgroeiende biotechnologie start-up Deep Branch, opgericht met een gedeelde wens om een positieve impact te hebben op de wereld. Deep Branch is op een missie om traditionele diervoederingrediënten te herdefiniëren en de efficiëntie, winstgevendheid en duurzaamheid van de diervoedingsindustrie te verbeteren. Door gebruik te maken van de kracht van microben, zet het gepatenteerde CO₂-naar-eiwitplatform van Deep Branch schone koolstofdioxide en waterstof om in hoogwaardige ingrediënten om een duurzamer voedselsysteem te ondersteunen.
  • Roald Lapperre – directeur-generaal Milieu en Internationale Zaken binnen het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, het ministerie dat toezicht houdt op het Nederlandse biotechnologiebeleid. Roald werkt met (inter)nationaal klimaatbeleid, duurzaamheid en milieuzaken en deelt het perspectief van onze rijksoverheid op de rol van biotechnologie voor een duurzame toekomst.
  • Natascha Kooiman – “Sustainability Rebel”, oprichter van Smaackmakers en een van de kwartiermakers (kernteam) van de Food transition Coalition, een multi-stakeholder coalitie van Nederlandse fruntrunners op het gebied van landbouw, voedsel, natuur en gezondheid die streven naar het vormgeven en versnellen van de noodzakelijke transitie in het wereldwijde agrifoodsysteem. Met meer dan 200 organisaties bouwen ze bruggen om een gezonder leven te creëren op een gezonde planeet.


Programma14:30 – Deuren open15.00 – 17.00 CET – Hoofdprogramma17.00 – 19.00 CET – Borrel, (vegetarisch) diner en netwerken


RegistratieDit evenement staat open voor biotechbedrijven van elke omvang, van start-ups tot corporates. Als u geen HollandBIO-lid of biotechbedrijf bent, neem dan contact op met HollandBIO om te horen over de mogelijkheid om het evenement bij te wonen. De toegang is gratis, maar je moet je hier wel registreren.

Venue
De Moestuin, Laan van Maarschalkerweerd 2 Utrecht

Gegevens

Datum:
24 mei
Tijd:
15:00 - 19:00