Agenda
Agenda

Open dag Biobased Proeftuin

Op 12 oktober vindt de open dag van de eerste Biobased Proeftuin van de provincie Noord-Holland op de Bosrandweg (N231) in Aalsmeer plaats. Er worden elk uur rondleidingen in en rondom de biobased proeftuin gegeven. Er zijn foodtrucks en diverse activiteiten voor jong en oud.

Aanleiding
Voor het eerst heeft de provincie een weg als Biobased Proeftuin ingericht. Dit is een weg die van berm tot berm volledig bestaat uit natuurlijke materialen zoals miscanthusgras, hars, suikerriet en bamboe. De weg en het fietspad zijn voorzien van negen proefvakken met verschillende soorten asfalt. In dit asfalt zijn diverse natuurlijke materialen verwerkt. Ook zijn er verkeersborden van gelamineerde bamboestroken, lichtmasten van bamboe en biobased producten als natuurvezels in markeringen en verlichtingsmasten. In het publieksinformatiepunt (PIP) zijn deze materialen allemaal te zien.

Open dag

De open dag vindt plaats op zaterdag 12 oktober tussen 10.00 en 16.00 uur op de parkeerplaats Schinkelbos (1432 CD) in Aalsmeer. Er worden vanaf 11 uur rondleidingen gegeven in en rondom de biobased proeftuin en er vinden allerlei activiteiten plaats.

Locatie
Parkeerplaats Schinkelbos

Parkeren
Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel
Meester Jacob Takkade 35, 1432 CB Aalsmeer
Hier vindt u de routebeschrijving

Programma
11.00 uur: Rondleiding Publieksinformatiepunt en biobased materialen
11.30 uur: Goochelaar act

12.00 uur: Rondleiding Publieksinformatiepunt en biobased materialen

13.00 uur: Rondleiding Publieksinformatiepunt en biobased materialen

13.30 uur: Goochelaar act

14.00 uur: Rondleiding Publieksinformatiepunt en biobased materialen

14.30 uur: Goochelaar act

15.00 uur: Rondleiding Publieksinformatiepunt en biobased materialen.

Graag zien wij u op zaterdag 12 oktober.