Agenda
Agenda

Natural Fibertastic 2019

Op donderdag 18 april 2019 gaan we voor de 3e keer het Natural Fibertastic event organiseren, in de regio Bergen op Zoom. Tijdens Natural Fibertastic stellen we de natuurvezel-gebaseerde applicaties, showcases en businesscases centraal. Lignocellulose vezels uit biomassa zoals resten van de AGF sector en maaisels uit de bermen worden opgewerkt als bruikbare grondstof in de materialen papier, composieten, beton en asfalt. De materialen worden vervolgens in met name verpakkingen, infra en bouw projecten ingezet.

De 2018 editie mobiliseerde ruim 150 deelnemers en werd als zeer positief ervaren. Klik hier voor een sfeerimpressie.

Op NFT2019 wordt niet alleen stilgestaan bij de technologische vooruitgang en de terugkoppeling van gerealiseerde show-/businesscases. Ook belichten we cross-overs met lopende initiatieven en hoe we elkaar mogelijk kunnen versterken bij opschaling, marketing en design aspecten. Het event is toepassingsgericht met enkele grote plenaire sessies, projectmeetings, een bustour langs o.a. biobased infra werken, een innovatiemarkt, netwerkgelegenheid en niet te vergeten: de NFT2019 award.

Mocht u uw eigen product of ontwikkeling willen presenteren, of heeft u andere ideeën, of vragen, neem dan contact op met Esther Stapper of Leon Joore.

Natural Fibertastic 2019 wordt onder de vlag van Biobased Delta georganiseerd door het Natuurvezel Applicatie Centrum, REWIN, Provincie Noord-Brabant en gemeente Bergen op Zoom.