Agenda
Agenda

BT verdiepingsbijeenkomst circulaire werklocaties/regio’s 24 april

Als vervolg op de BT Awards 2018 en aftrap voor de Award 2019, organiseert BT/Stadszaken in samenwerking met ABN Amro een exclusieve verdiepingsbijeenkomst voor werklocaties en regio’s die werken aan de circulaire economie.

 

De kosteloze bijeenkomst vindt plaats op woensdag 24 april van 12.00 uur tot 15.30 uur in Circl, het circulaire paviljoen op de Zuidas in Amsterdam. Mede namens sectorbankier Petran van Heel van ABN Amro nodig ik u van harte uit om deel te nemen aan deze informele maar exclusieve bijeenkomst. Er zijn 20 plaatsen beschikbaar.

 

Tijdens deze bijeenkomst delen we circulaire successen, maar proberen we ook samen tot oplossingen voor obstakels te komen. Een aantal winnaars en genomineerden van de BT Awards zullen hun eigen ervaringen delen. Ook Petran van Heel, sectorbankier bouw van ABN AMRO zal zijn visie en oplossingen op het gebied van financiering van de circulaire economie inbrengen in de discussie.

 

Voor een inhoudelijk scherpe focus en om de bijeenkomst zo goed mogelijk op uw behoeften af te stemmen, willen we u vragen alvast antwoord te geven op de volgende vragen:

1. Op welk circulaire succes bent u het meest trots en hoe heeft u dat bereikt?
2. Wat is het belangrijkste obstakel voor circulariteit voor uw werklocatie/regio, zowel inhoudelijk als qua proces?
3. Welke circulaire uitdaging heeft uw prioriteit voor 2019 en waarom?
KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN

PROGRAMMA

12.00 uur – ontvangst met lunch

 

13.00 uur – Pitches en open dialoog met Petran van Heel (ABN Amro) en Jan Jager (hoofdredacteur BT).

 

15.30 uur – Afsluiting en ruimte om na te praten

Wat: Verdiepingsbijeenkomst circulaire werklocaties en regio’s
Wie: Regio’s en werklocaties die werken aan de circulaire economie
Wanneer: 24 april 2019 van 12:00 tot 15:30
Waar: Circl, Gustav Mahlerplein 1B in Amsterdam
Verzoek: Aanwezigheid; succes, valkuilen en obstakels kenbaar maken
Kosten: aan deelname zijn geen kosten verbonden. Bij overschrijving behoudt de organisatie zich het recht voor een selectie te maken uit de aanmeldingen die het beste passen in het deelnemersprofiel.

Aanmelden en contact
Aanmelden kan hier Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Erik Verheggen, domeinmanager BT (email: e.verheggen@elba-rec.nl, tel: 06 24 72 16 07). We horen graag van u!