Agenda
Agenda

Biorizon Jaarlijks Evenement 2021

Biorizon is het meest geavanceerde en gewaardeerde onderzoeksprogramma op het gebied van bio-aromaten wereldwijd. Shared Research Center Biorizon, een initiatief van TNO en VITO, werkt sinds 2013 co-creërend aan technologieën voor de productie van bio-aromaten op de Green Chemistry Campus in Bergen op Zoom. Samen met industriële partners creëert en ontwikkelt Biorizon innovatieve chemische processen voor de productie van hernieuwbare aromaten uit restbiomassa.

Aromaten zijn belangrijke bouwstenen voor de chemische industrie: maar liefst 40% van de chemicaliën is aromatisch, en ze brengen essentiële functionaliteiten zoals duurzaamheid en thermische en UV-stabiliteit in producten als kunststoffen, harsen en coatings. Bio-aromaten bieden nieuwe functionaliteiten en een impactvol en groen alternatief voor de huidige petrochemische producten die moeilijk te hergebruiken of te recycleren zijn, zoals verf, kleefstoffen en smeermiddelen.

Op 2 december organiseert Shared Research Center Biorizon haar achtste jaarevent. Grote industriële spelers, kleine en middelgrote bedrijven en onderzoeks- en technologie-organisaties van over de hele wereld bespreken de laatste ontwikkelingen op het gebied van bio-aromaten om samen biobased business te versnellen. Dit event is hybride en vindt zowel in Rotterdam als online plaats.

 

In de afgelopen jaren is dit event uitgegroeid tot een niet-te-missen event voor iedereen die geïnteresseerd is in hernieuwbare aromaten. Afgelopen editie trok 308 deelnemers uit 29 landen die participeerden in 163 matchmakingsessies.

 

Programma:

  1. Korte, plenaire, interactieve presentaties rond Biorizon’s opschaling van de productie van bio-aromaten met premium eigenschappen. Plus een presentatie van een toonaangevende ‘brand owner’ (n.t.b.)
  2. Op veler verzoek heeft Biorizon de mogelijkheid gemaximaliseerd om virtuele matchmaking-sessies te organiseren die vanaf nu kunnen worden ingepland. Ontmoet partijen uit de hele bio-aromaten waardeketen van over de hele wereld!

 

Registratie: https://8th-biorizon-bio-aromatics-event.b2match.io/