Agenda
Agenda

Online B2B matchmaking voor de verpakkingssector tijdens Match2Pack Duitsland

Werkt u in de verpakkingsindustrie? En bent u op zoek naar partners voor verpakkingen van gerecycled materiaal voor de voedingsmiddelenindustrie? Neem dan van 21 tot en met 25 september deel aan de online B2B matchmaking ‘Match2Pack’ tijdens de verpakkingsweek in Duitsland.

Matchmaking en webinar

Tijdens de verpakkingsweek in Duitsland organiseren onze Duitse partners van het Enterprise Europe Network (EEN) een internationale B2B matchmaking. Dit online evenement biedt u een ideale gelegenheid om mogelijke internationale zakenpartners te ontmoeten. Ook kunt u partners vinden voor technologische samenwerking of onderzoek op het gebied van duurzame verpakkingen.

Verder is er op 25 september een boeiende webinar met experts van Ikea Zweden, Tetra Pak, Spitz en Hündgen Entsorgung. Zij praten u bij over gerecyclede materialen in voedingsmiddelenverpakkingen.

Wie doet er mee?

De deelnemende bedrijven en organisaties zijn actief in de volgende sectoren:

  • verpakkingen voor voedingsmiddelen;
  • recycling van materialen geschikt voor voedingsmiddelenverpakkingen.

Deelname en kosten

U kunt zich tot en met 25 september gratis inschrijven voor de matchmaking via de evenementenwebsite. Hierna maakt u een bedrijfs- en samenwerkingsprofiel aan. Op basis van de online profielen van de andere deelnemers weet u wat zij vragen en te bieden hebben. Met deze informatie kunt u voor het online evenement afspraken inboeken met mogelijke zakenpartners.

De gesprekken vinden plaats via het online platform. Elk gesprek duurt ongeveer 30 minuten. Zo spreekt u op één dag met meerdere mogelijke partners over zakelijke of technologische samenwerking.

Schrijf u in via de Match2Pack website. Hier maakt u ook uw bedrijfs- en samenwerkingsprofiel aan. Na uw inschrijving kunt u zich aanmelden voor de webinar over gerecyclede materialen in voedingsmiddelenverpakkingen.

Organisatie

De internationale matchmaking wordt georganiseerd door EEN Duitsland. Vanuit de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is EEN Nederland medeorganisator.

Meer weten?

Bekijk de website van Match2Pack of neem contact op met:

Mylène Mesters, sectoradviseur agrofood, EEN Nederland
E: mylene.mesters@rvo.nl