Agenda
Agenda

Aflassen en verzetten Natural Fibertastic | 16 april 2020

Duurzame oplossingen voor de bouw- en infrasector: in 2030 moeten ze volop in uitvoering zijn. Is uw onderneming er klaar voor? Ontdek de beste toekomstkansen tijdens Natural Fibertastic, hét natuurvezel event van het jaar.

Op donderdag 16 april 2020 hoort u in Het Groot Arsenaal in Bergen Op Zoom de allernieuwste ontwikkelingen op zowel grondstof- als marktgebied. U ontmoet de voorlopers op dit gebied, ziet state of the art-technieken en legt nieuwe verbindingen.

 

Mis het niet en meldt u snel aan via deze LINK. U kunt zich inschrijven t/m vrijdag 3 april. In de bijlage vindt u het programma en de parallelsessies. Bent u professioneel actief in een van de projecten van de ‘by invitation only’-sessie? Dan nodigen wij u van harte uit om u zich ook daarvoor aan te melden. Deelname is gratis, maar we hanteren wel een no show-tarief van € 50 excl. btw. Kunt u onverhoopt niet dan ontvangen we graag uw afmelding via welcome@natuurvezelapplicatiecentrum.eu.

Op donderdag 16 april 2020 vindt in Bergen op Zoom de vierde editie plaats van Natural Fibertastic. Het event heeft een internationaal karakter, omdat veel Europese partijen de Deltaregio weten te vinden voor onderzoek en prototype-ontwikkeling. De 2019 editie mobiliseerde 175 deelnemers en wij kijken terug op een inspirerende dag. Klik hier voor een sfeerimpressie.

 

Op NFT2020 wordt niet alleen stilgestaan bij de technologische vooruitgang en de terugkoppeling van gerealiseerde show-/businesscases. Ook worden cross-overs belicht met lopende initiatieven en hoe partijen elkaar mogelijk kunnen versterken bij opschaling, LCA vraagstukken, marketing en design aspecten. Het event is toepassingsgericht met enkele grote plenaire sessies, o.a. keynote speaker Prof.ir. Elphi Nelissen, voorzitter van het transitieteam Circulaire Bouweconomie van de Rijksoverheid, projectmeetings, een bustour langs regionale biobased infra werken, een innovatiemarkt, netwerkgelegenheid en niet te vergeten: de NFT2020 award!

Program Natural Fibertastic 2020

Parallelsessions Natural Fibertastic 2020