Kom kijken bij duurzame energieprojecten op 17 september

Kom op zaterdag 17 september naar de Open Energiedag! Op tientallen locaties kun je een kijkje komen nemen bij duurzame energieprojecten. Ben jij ook benieuwd naar de wereld achter je stopcontact en thermostaat?

Vorig jaar openden bijna vijftig duurzame energieprojecten tijdens de eerste Open Energiedag de deuren om mensen kennis te laten maken met hun project. Voorbeelden zijn een boottocht naar drijvende zonnepanelen, een combinatie van zonnepanelen met fruitteelt, duurzame warmte uit de bodem of uit het water van het IJ, windparken in aanbouw, elektrische auto’s die kunnen terugleveren aan het net, de kabels voor wind op zee, en een fietstocht langs de bronnen voor een warmtenet.

Fietstochten langs duurzame energieprojecten ism Cycling4Climate
Wat is er nu leuker dan de Open Energiedag op de fiets te bezoeken? Voor die mensen heeft Cycling4Climate een aantal fietstochten ontworpen zodat je nog meer projecten op één dag kunt bekijken én lekker kunt fietsen door prachtige delen van Nederland. Zie hier de routes van de fietstochten.

Lees hier verder en doe mee!