CBPM Symposium 2022

Na twee jaar Covid-beperkingen zal op donderdag 16 juni 2022 het 9e Circular Biobased Performance Materials Symposium plaatsvinden in Wageningen. Noteer deze datum in je agenda en ontmoet ons in Hotel De Wereld. Het evenement wordt georganiseerd door Wageningen Food & Biobased Research.

OrganisatorWageningen Food & Biobased Research
Datumdo 16 juni 2022 11:00 tot 19:00
LocatieHotel De Wereld, Wageningen

In deze editie staat het onderwerp ‘Van bioraffinaderijen naar biobased Chemicals and Materials’ centraal.

Tijdens dit jaarlijkse symposium gaan we uitgebreid in op de laatste markttrends en ontwikkelingen. Belangrijke spelers in de sector uit de hele waardeketen, variërend van agrifood tot materiaalverwerkende bedrijven, producenten van eindtoepassingen en gebruikers, zullen nadenken over hun R&D-strategieën.

Voorzitter van het symposium is Jan Noordegraaf, die ook een keynote-presentatie zal geven over ‘een onpartijdige monetaire vergelijking voor de werkelijke kosten van de meeste gebruikte op olie gebaseerde en biogebaseerde polymeren’.Download het programma

Na afloop van het symposium is er gelegenheid om onze faciliteiten op de campus te bezoeken. Meld je aan

Heb je nog vragen over het programma, de locatie of huisvesting, neem dan contact op met ons backoffice, telefoon 0317-482689. Indien nodig doen we graag een hotelsuggestie.

We verwelkomen je graag op 16 juni 2022 in Wageningen.