Nieuws
Agenda

Werkconferentie Topsector Energie: ‘de schaalsprong voor de energiesector’

Onder de titel ‘de schaalsprong voor de energietransitie’ steken we met elkaar de handen uit de mouwen. Want de energietransitie moet versnellen. Dat is geen nieuws. Innovatie is daarbij onontbeerlijk. Alle signalen zijn, dat ondanks de goede intenties en vele afspraken, er een tandje bij moet. Het maken van die sprong valt niet altijd mee. Soms ‘spring’ je in het diepe of weet je niet hoe je zult landen. Dat vraagt om elkaar helpen, en ondersteunen. Ook als er nog veel onzeker is. Want een succesvolle technische innovatie heeft ook een sociale, maatschappelijke, juridische en beleidsmatige innovatieve context.

In het plenaire programma laten we o.a. voorbeelden zien van succesvolle sprongen. Uptempo! en Hydrohub vertellen over hun aanpak.

Een greep uit de parallelsessies: Waterstofproductie in Nederland: welke rol kan de maakindustrie voor elektrolyse daarin spelen? Ligt innovatie op koers om de energietransitie in de gebouwde omgeving te versnellen? Burgerinitiatieven in de energietransitie – zo kun je er ook naar kijken!

Meer lezen? Hier vindt u het volledige programma!
23 november 2021 – NBC Nieuwegein – Live, de hele dag

Meld u via onderstaande button snel aan!

  AANMELDEN