Nieuws
Agenda

21 oktober: Europese BISC-E-finale

Op 21 oktober draait het in de Europese finale van BISC-E om de vraag welk Europees studententeam het beste idee heeft voor een biobased innovatie. Ook Nederland doet mee met het Delftse team Waterskin dat een proces heeft ontwikkeld waarmee synthetisch leer uit afvalwater wordt geproduceerd.

De finale wordt online uitgezonden (via welk kanaal wordt in de loop van de week bekend gemaakt). De komende dagen stellen de finalisten zich voor via korte filmpjes op Twitter. Het eerste filmpje, van Belgie, is hier te zien: https://twitter.com/i/status/1448638258863386630.

De Bio-based Innovation Student Challenge Europe (BISC-E) wil baanbrekende innovatie in de biobased sector bevorderen in een jaarlijkse competitie tussen enkele van Europa‚Äôs meest veelbelovende universitaire studenten. De wedstrijd is in 2017 door TKI-BBE gestart. 

Meer informatie is vinden op de website.