8e Biorizon Bio-Aromaten Jaarevent

Op 2 december organiseert Shared Research Center Biorizon haar achtste jaarevent. Grote industriële spelers, kleine en middelgrote bedrijven en onderzoeks- en technologie-organisaties van over de hele wereld bespreken de laatste ontwikkelingen op het gebied van bio-aromaten om samen biobased business te versnellen. Dit event is hybride en vindt zowel in Rotterdam als online plaats.

In de afgelopen jaren is dit event uitgegroeid tot een niet-te-missen event voor iedereen die geïnteresseerd is in hernieuwbare aromaten. Afgelopen editie trok 308 deelnemers uit 29 landen die participeerden in 163 matchmakingsessies.

Programma:

  1. Korte, plenaire, interactieve presentaties rond Biorizon’s opschaling van de productie van bio-aromaten met premium eigenschappen. Plus een presentatie van een toonaangevende ‘brand owner’ (n.t.b.)
  2. Op veler verzoek heeft Biorizon de mogelijkheid gemaximaliseerd om virtuele matchmaking-sessies te organiseren die vanaf nu kunnen worden ingepland. Ontmoet partijen uit de hele bio-aromaten waardeketen van over de hele wereld!

Registratie: https://8th-biorizon-bio-aromatics-event.b2match.io/