Nieuws
Agenda

Reeks lezingen over biobased bouwen

Cirkelstad geeft tot de Kerst 12 ‘voordelunchlezingen’, over biobased bouwen. Elk trimester staat een ander thema centraal.

Samen met de provincie Zuid-Holland heeft Cirkelstad een programma opgetuigd met lezingen, marktdialogen, discussies en interactieve sessies als onderdeel van de regionale transitie agenda Biobased Bouwen. Met de lezingen serie die op 1 oktober zijn begonnen, willen ze een gezamenlijke kennisbasis creëren, biobased initiatieven in kaart brengen en behoeften peilen van de aanwezigen.

Na de lezingen is elke deelnemer op de hoogte van de stand van zaken van biobased bouwen in Nederland en heeft iedereen aanknopingspunten om daadwerkelijk te beginnen. Bovendien krijgt iedereen met ambitie op het vlak van biobased bouwen de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij de biobased bouwen community die we op aan het zetten zijn in de provincie. Het doel van deze community, waar de hele keten in vertegenwoordigd zal zijn, is om van biobased bouwen een serieus alternatief te maken.

Heb je een lezing gemist, dan kun je die een week lang terugkijken, voor partners van Cirkelstad blijven de video’s beschikbaar via de Academie.

Aanmelden

Aanmelden voor de lezingen kan via de site van Cirkelstad.

Programma

  • 19 november 11.00 – 12.00u – De gebruiker en beoogde impact centraal
  • 26 november 11.00 – 12.00u – Hoe geef je biobased bouwen een eerlijke kans
  • 3 december 11.00 – 12.00u – Functioneel uitvragen op biobased; aanbesteden en inkopen van biobased oplossingen
  • 10 december 11.00 – 12.00u – Een blik in de toekomst; bouwen met schimmels
  • 17 december 11.00 – 12.00u – Samenvatting; wat hebben we geleerd en hoe nu verder?

Meer informatie op de website van Cirkelstad.