Nieuws
Agenda

CoEBBE organiseert webinar over PHA op 26 november

Wegens het groeiende aantal projecten rondom het thema PHA de laatste jaren, wordt vanuit het CoE BBE 26 november a.s. een webinar georganiseerd voor lectoren rondom dit thema. In dit webinar zullen verscheidene sprekers wat vertellen over hun project, dat draait rondom PHA. Zo zullen er sprekers komen van zeer interessante projecten als WOW!, PHA2USE en Circulair value chains for biopolymers. Onderstaand kunt u alvast het programma van de dag bekijken.

Programma

Tijd   Spreker  Project 
10:00 u   Aanvang 
10:00-10:05   Dag inleiding 
10:10-10:25  Ischa Lamot & Guilherme Reis – lectoraat Biobased Resources & Energy  WOW! – PHA Bioplastic, from bacterial production to solvent extraction and material characterisation in pilot  
10:25-10:40   Paques B.V.  PHA 2 USE – Demo installation for the production of a full biodegradable bioplastic from waste water. 
10:40-10:50  Pauze 
10:50-11:10 Doede Binnema –  BERNN/ Hanzehogeschool Groningen Kenniscentrum Biobased Economy  Circular value chains for biopolymers-  PHA; knowledge development project  
11:10-11:30  Discussie en vragen 
11:30-11:40  Afronding van het Webinar
11:50  Afsluiting 

Vorm en tijdstip

Door de aangescherpte corona maatregelen zal het seminar online plaatsvinden via het online platform Microsoft-teams. Het Webinar zal 26 november aanvangen om 10:00 u en afsluiten om 12:00 u. Aan het eind van het Webinar is er natuurlijk ruimte voor een discussie en vragen.

Lectoren vormen de doelgroep voor het webinar. Dus als u geïnteresseerd bent in wat (mede)-lectoren zoal doen rondom dit onderwerp en benieuwd bent naar welke projecten er gaande zijn rondom PHA op het moment, houd deze datum vast vrij in uw agenda. We hopen dat u erbij kunt zijn!

Aanmelding volgt z.s.m..