Nieuws
Agenda

Inspiratietours najaar 2020: vijf webinars, vanaf 13 oktober

VEMW, RVO en de NVDE organiseerden de afgelopen jaren diverse inspiratietours om kennis en praktijkervaringen te delen over de mogelijkheden van CO2-reductie in de industrie. In een (CO2 vrije) touringcar werden bedrijven bezocht waarbij deelnemers een brede indruk kregen van de mogelijkheden voor verduurzaming van energiegebruik in de industrie.
Vanwege de coronamaatregelen is de opzet nu omgezet naar 5 gratis webinars (gebaseerd op techniek en regio) in het najaar en als het straks weer mogelijk is: 3 fysieke tours in de eerste helft van 2021.
13 oktober: Waterstof, 27 oktober: Elektrificatie, 10 november: Algemeen (o.a. subsidies en fiscale regelingen), 1 december: Warmte-uitkoppeling/stoom-uitkoppeling en 15 december: Energiebesparing.
Lees meer