Nieuws
Agenda

Verkiezing Circular Awards 2020

Doet u aan circulair ondernemen of werkt u aan een vernieuwend circulair project of product? Dan kunt u meedoen aan de Circular Awards 2020. Bij circulair ondernemen voorkomt u afval en verspilling en doet u aan hergebruik van grondstoffen.

De winnaars van de Circular Awards 2020 krijgen vooral eer en bekendheid. En gaan mee op internationale (handels)reizen waar Nederlandse voorbeelden worden gepresenteerd.

Wanneer komt u in aanmerking?

De categorie Circular Award Business is voor het mkb en corporates die hun bedrijfsvoering circulair vernieuwen. En voor startups die een volledig circulair businessmodel hebben. Uw vernieuwende project moet een goed voorbeeld zijn van wat een circulaire economie kan betekenen voor Nederland.

Hoe kunt u aanvragen?

U kunt zich tot en met 10 januari 2020 inschrijven via het inschrijfformulier Circular Awards