Nieuws
Agenda

Biobased bouwwerk en producten op DDW 2019

Tijdens de Dutch Design Week 2019 staat van 19 t/m 27 oktober The Growing Pavilion als iconisch 100% biobased bouwwerk centraal op het Ketelhuisplein in Eindhoven. Hiermee zetten Company New Heroes en Dutch Design Foundation samen met partners als Biobased Delta, CoEBBE, Provincie Noord-Brabant, Fiction Factory, Primum en Krown-Design, het biobased en circulair bouwen op de kaart.

Lees hier verder: https://biobaseddelta.nl/artikelen/een-ode-aan-biobased-bouwen-op-ddw2019/.

Wageningen University & Research laat het potentiaal van plant naar product zien tijdens de Dutch Design Week 2019 in Eindhoven.

WUR is een partner van de Embassy of Sustainable Design, één van zes ambassades die deelneemt aan de Dutch Design Week 2019. De tentoonstelling biedt je een kijkje in de toekomst van de bio-economie en de vele mogelijkheden voor het ontwikkelen van biobased producten. Test je kennis over de bio-economie en leer over de waarde van de plant, het materiaal en hoe planten gebruikt kunnen worden voor verschillende producten.

Meer informatie over de Dutch Design Week vindt u op de website: https://www.ddw.nl/nl/home