Nieuws
Agenda

Biobased Proeftuin in Noord-Holland

Voor het eerst heeft de provincie een weg als Biobased Proeftuin ingericht. Dit is een weg die van berm tot berm volledig bestaat uit natuurlijke materialen zoals miscanthusgras, hars, suikerriet en bamboe. De weg en het fietspad zijn voorzien van negen proefvakken met verschillende soorten asfalt. In dit asfalt zijn diverse natuurlijke materialen verwerkt. Ook zijn er verkeersborden van gelamineerde bamboestroken, lichtmasten van bamboe en biobased producten als natuurvezels in markeringen en verlichtingsmasten. In het publieksinformatiepunt (PIP) zijn deze materialen allemaal te zien.


Open dag

Op zaterdag 12 oktober wordt een open dag georganiseerd tussen 10.00 en 16.00 uur op de parkeerplaats Schinkelbos (1432 CD) in Aalsmeer. Er worden vanaf 11 uur rondleidingen gegeven in en rondom de biobased proeftuin en er vinden allerlei activiteiten plaats.

Locatie
Parkeerplaats Schinkelbos

Parkeren
Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel
Meester Jacob Takkade 35, 1432 CB Aalsmeer
Hier vindt u de routebeschrijving

Kijk in de agenda voor meer informatie.