Nieuws
Agenda

Symposium Solar-to-Products

Het Nederlandse Instituut voor fundamenteel energie onderzoek (DIFFER) organiseert samen met TKI BBE en NWO het “Solar-to-products” symposium. Dit vindt plaats op 6 November 2019 bij DIFFER in Eindhoven. DIFFER, TKI-BBE en NWO brengen de brede community samen die werken aan het omzetten van zon-energie in brandstoffen en producten; in het bijzonder de onderzoekers die deelnemen aan de NWO programma’s “Solar-to-Products”, “Materials-for-Sustainability”, “CO2-Neutral-Fuels” en “Towards Biosolar Cells”.

Het programma van het symposium – schedule– zal bestaan uit een beschouwing van de geschiedenis van een project, de huidige stand van zaken plus een vooruitblik naar toekomstige ontwikkelingen. Relevante bedrijven zullen hierbij betrokken worden.

Gebruik het formulier op this page voor uw aanmelding. Onderzoekers worden aangemoedigd om deel te nemen aan een poster sessie. Zij worden gevraagd bij de aanmelding aan te geven of zij een poster zullen presenteren.

Solar-to-Products schema