Nieuws
Agenda

Gouden Kiem Competitie 2019

De Gouden KIEM-competitie richt zich op jonge bedrijven die hun oorsprong vinden in de resultaten van universitair onderzoek, in het chemische domein. Met de Gouden KIEM-competitie willen het NWO-domein Exacte en Natuurwetenschappen en Holland Chemistry deze jonge bedrijvigheid zichtbaar maken en het meest bijzondere voorbeeld daarvan belonen.

Jonge bedrijven worden uitgenodigd zichzelf te nomineren, daarbij gesteund door een decaan van een faculteit die onderdak biedt aan chemische en/of moleculaire onderzoeksgroepen. Ook dit jaar kunnen hogescholen weer meedoen.

Ter inspiratie: bekijk hier het promotiefilmpje van de winnaar van 2018, Sponsh.

De prijs bedraagt € 25.000 voor het winnende team bestaande uit een startup en een kennisinstelling, o.a. te besteden aan een KIEM-project. De prijs wordt uitgereikt tijdens CHAINS, de chemie brede conferentie die op 10-11 december 2019 wordt gehouden in Veldhoven. Nomineren kan tot en met dinsdag 1 oktober 2019.

Meer informatie is te vinden op de NWO website.