Nieuws
Agenda

Chemistry Top Talents voor studenten en bedrijven

De chemistry top talents community met als onderdeel de chemiebeurzen is een initiatief van Holland Chemistry. Het doel? Meer studenten enthousiast krijgen voor een studie scheikunde/ scheikundige technologie en de doorstroom van gediplomeerde chemici naar de industrie te verhogen. Want de chemie biedt ontzettend veel kansen en doorgroeimogelijkheden. Bovendien kan jij het verschil maken door een bijdrage te leveren aan de verduurzaming van de samenleving. De uitdaging waar de sector nu voor staat. Aanmelden voor deelname aan de chemistry top talents community kan in de periode van 3 juni tot 12 augustus 2019.

Aanmelden bedrijven

De VNCI is op zoek naar bedrijven die willen investeren in de toekomst van talentvolle universitaire masterstudenten Chemie. De aanmeldingstermijn voor bedrijven is van 8 april – 1 augustus 2019.In de afgelopen jaren reikte de VNCI maar liefst 97 chemiebeurzen uit aan topstudenten, deden 29 bedrijven mee en 11 universiteiten. Bouw ook dit jaar weer mee aan de ontwikkeling van de chemistry top Talents community! Dit is dé kans om universitaire top masterstudenten kennis te laten maken met uw bedrijf en intensief contact op te bouwen met alle universiteiten van Nederland.
Kijk voor meer informatie over de beurzen op vnci.nl