Nieuws
Agenda

Nieuw beleid voor plastics

In Brussel is de kogel door de kerk: de EU verbiedt plastic voor eenmalig verbruik. Hoe gaan we dat oplossen? Bioplastics, gerecyclede plastics of een overstap naar andere materialen? Rondom het thema transitie in plastic verpakkingen organiseert de Green Chemistry Campus een event op 4 december a.s.. Meer informatie vindt u hier. China zet volop in op een circulaire economie zoals uit bijgaand nieuwsbericht van het Nova Institut blijkt.

“Achieving sustainable development is a major Chinese economic and social development strategy”. CHINAPLAS, being a prominent platform for innovative technology and communication, is highly responsive to the needs and the trends, and always brings in new elements, perpetually providing energy to the plastics and rubber industries. So in 2019 “Circular Economy” will be the next big trend.

Lees hier verder.