Nieuws
Agenda

Uitnodiging Landelijke Netwerkbijeenkomst Biobased Economy

Graag nodig ik u, mede namens de Biobased Delta, uit voor de dertiende netwerkbijeenkomst van Biobased Economy, dé plek waar bedrijven, kennisinstellingen, overheden en maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten. Ditmaal zullen we neerstrijken in Dordrecht.

Met het thema ‘Ondernemen in de Biobased Economy, van Kennis naar Kassa’ nemen wij u mee in de wereld van ondernemen. Hoe loopt de weg van uitvinder van een Biobased product of proces naar een geslaagde ondernemer? Een Biobased innovatie bedenken is een ding, een succesvolle onderneming op zetten vraagt veel meer.

Tijdens deze middag komt een aantal toonaangevende sprekers aan het woord zoals Maarten Hajer (hoogleraar UvA en hoofdcurator IABR 2016). De sprekers zullen vanuit hun perspectief u meenemen in de wereld van onderneming in de Biobased Economy. Ook deze keer staat Inge Diepman ons bij en begeleidt zij de netwerkbijenkomst. Verder kunt u kennismaken met interessante initiatieven op de informatiemarkt en uw netwerk verbreden, tijdens de matchmaking en op de netwerkborrel.
In de ochtend wordt er voor de Biobased ondernemers een bijeenkomst georganiseerd vanuit de gezamenlijke Nederlandse Biobased sectoren (het Dutch Biobased Industries Event).

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden. Een aantal dagen voor de bijeenkomst ontvangt u de bevestiging van uw registratie.

Bent u ondernemer in de Biobased Economy en geïnteresseerd in het ochtendprogramma van de Biobased sectoren, dan kunt u in het aanmeldformulier een keuze maken om ook het ochtendprogramma bij te wonen.

De ochtend is een event speciaal voor Biobased ondernemers. Het doel van het event is ondernemerschap stimuleren en de stap te maken richting de daadwerkelijke realisatie van biobased keteninnovaties. Cross-sectorale samenwerking is hierin essentieel. Ondernemers uit de Biobased Delta zullen in de gehele dag elementen van de afgelopen Business Development Dag herkennen.

Locatie

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 3 december in het Energiehuis in Dordrecht.Klik hier voor een uitgebreide routebeschrijving.

Het programma

Op dit moment werken we hard aan een interactief en prikkelend programma, met interessante sprekers afgewisseld met inspirerende pitches, bootcamp ondernemers en BioBoost presentaties en veel ruimte voor uw eigen inbreng.

Deze landelijke netwerkbijeenkomst organiseert het ministerie van Economische Zaken gezamenlijk met Biobased Delta. Het ochtendprogramma wordt georganiseerd door het platform Agro-Papier-Chemie samen met de biobased sectoren. Gezamenlijk hebben we een inspirerend thema gekozen om voor alle partijen uit de Biobased Economy een geslaagde dag te verzekeren.

Het netwerken is al begonnen op: www.biobasedeconomy.nl en op twitter met #NBBBE.

Ik zie u graag tegemoet op 3 december in het Energiehuis in Dordrecht!

Met vriendelijke groet,
Jan Nieuwenhuis
Directeur Groene Groei en Biobased Economy

Datum : donderdag 3 december 2015
Locatie : Energiehuis, Dordrecht
Tijd : 12.00- 17.30 uur