Log in het BBE netwerk

Accountgegevens

Linkedin

Vinus Zachariasse  voorzitter

Voorheen algemeen directeur Social Sciences Group Wageningen UR en daardoor tevens algemeen directeur van het Landbouw-Economisch Instituut  (LEI) en was tevens Bijzonder Hoogleraar Strategisch Management van Land- Tuinbouwbedrijven bij Wageningen Universiteit

Alle Bruggink

Voorheen directeur Corporate Research Life Science Products DSM en was tevens hoogleraar Industrial Organic Chemistry Nijmegen. Was tevens voorzitter van NWO-onderdeel Advanced Chemistry and Technology for Sustainability

Carel van der Hamsvoort

Global Head Food & Agribusiness Research and Advisory,Rabobank International

Ton Schoot Uiterkamp

Sinds 2009 emeritus hoogleraar Milieukunde Universiteit Groningen.Werkte onder meer aan Yale en Harvard, was hoofd Afdeling Biologie van TNO en voorzitter van het Centrum voor Energie en Milieukunde IVEM van Universiteit Groningen.

Herman van Wechem

Was Global manager I&R van Shell Global Solutions. Voorzitter van het Dutch Polymer Institute

Rudy Rabbinge

Voorzitter van de Commissie voor de Milieueffectrapportage; internationaal beleid; voorzitter wetenschappelijke raad van de Consultative Group on International Agricultural Research (CGIAR); voorzitter Raad Aard- en Levenswetenschappen KNWA; Universiteitshoogleraar Duurzame Ontwikkeling en Voedselzekerheid Wageningen Universiteit

Peter Besseling

Secretaris van het WTC en werkzaam bij het Interdepartementale programma Biobased economy van het Ministerie van EL&I
Contact: p.a.m.besseling@minlnv.nl

Terug
GERELATEERD NIEUWS

Biomassa wordt steeds belangrijker als grondstof voor de productie van elektriciteit, warmte, materi...

De verpakkingssector houdt zich steeds meer bezig met biobased materialen als het om verpakkingen ga...

Certificaten die op basis van NTA 8080 worden afgegeven aan bedrijven die duurzame biomassa producer...

GERELATEERDE ORGANISATIES
 • The Recycle Movement (REMO)
  The Recycle Movement (REMO)
  Beweging die zich bezig houdt om recycling te stimuleren en transparant te maken door onder andere het REMO label aan te bieden aan bedrijven dat het percentage recyclaat en climate footprint weergeeft van de aangeboden producten.

  Adresgegevens
  West Nieuwlandseweg 11, Ouddorp Zh

  Website
  www.therecyclemovement.com

  Toegevoegd door
  Monique


  Naar de volledige kaart

 • Abengoa Bioenergy Netherlands
  Abengoa Bioenergy Netherlands
  Bioethanol production * 100% owned by Abengoa Bioenergy * Planned annual bioethanol production capacity of 127 Mgal * Planned annual DGS production capacity of 360 000 t * Annual cereal consumption of 1.2 Mt Abengoa Bioenergy Netherlands started the first construction phases for the plant, located in the Europoort, Rotterdam, in September 2007. The 127 Mgal capacity plant will begin operations during the last quarter of 2009. Abener, a subsidiary of Abengoa, which has constructed other bioethanol plants, is carrying out the construction works. The Dutch plant will directly employ 75 professionals.

  Adresgegevens
  Weena 294, Rotterdam

  Website
  http://www.abengoabioenergy.com/corp/web/en/acerca_de/oficinas_e_instalaciones/bioetanol/europa/netherland/

  Toegevoegd door  Naar de volledige kaart

 • Rubia
  Rubia
  Rubia Pigmenta Naturalia is een Nederlands bedrijf dat plantaardige kleurstoffen vervaardigt en verkoopt. Op dit moment levert Rubia de rode kleurstof Rubia Red. Deze kleurstof wordt gewonnen uit de wortels van de meekrapplant. Rubia werkt bij de bereiding van de kleurstof uitsluitend met eigen meekrapvariëteiten. Zodoende heeft ze de zuiverheid van het uitgangsmateriaal dat voor de teelt wordt gebruikt volledig onder controle. Met Rubia Red is het mogelijk in verschillende toepassingen ongeveer 40% van het gehele kleurenspectrum te bestrijken. Rubia streeft ernaar in de toekomst nog andere, plantaardige kleurstoffen op de markt te brengen, zodat het volledige kleurenspectrum met plantaardige kleurstoffen te realiseren is.

  Adresgegevens
  Prins Reinierstraat 10, Steenbergen

  Website
  http://www.rubiapigmentanaturalia.nl/

  Toegevoegd door
  Rubia


  Naar de volledige kaart

 • DLV Plant BV
  DLV Plant BV
  DLV Plant zoekt oplossingen om de organische reststoffen op landbouwbedrijven te gebruiken voor de energievoorziening, organische stofvoorziening en mineralenmanagement

  Adresgegevens
  lireweg 5c, nieuw vennep

  Website
  www.dlvplant.nl

  Toegevoegd door
  rik


  Naar de volledige kaart

 • KGM Specialties
  KGM Specialties
  KGM SPECIALTIES vof handelt voornamelijk in chemische speciaal- en bio producten en opereert sinds november 1998 onafhankelijk binnen de Europese markt. Het heeft zijn thuisbasis in Bergen op Zoom/NL. De oprichter/eigenaar heeft naast een chemische- en verkoopopleiding meer dan 25 jaar ervaring op het terrein van verkoop in chemische grondstoffen. KGM SPECIALTIES werkt op dit moment nauw samen met producenten in Volksrepubliek China, India, Indonesië en Europa. Daarnaast heeft hij meer dan 20 jaar gereisd en zaken gedaan in Zuidoost Azië.

  Adresgegevens
  Ansjovislaan 259 , Bergen op Zoom

  Website
  http://www.biospec.nl/

  Toegevoegd door  Naar de volledige kaart

 • Waterstromen BV
  Waterstromen BV
  Exploitatie van industriele afvalwaterzuiveringsinstallaties. Innovatieve, duurzame technieken.

  Adresgegevens
  barchemseweg 18, Lochem

  Website
  www.waterstromen.nl

  Toegevoegd door
  gijsvanselm


  Naar de volledige kaart

 • Duynie Holding
  Duynie Holding
  Welkom op de website van Duynie Holding. Duynie Holding is onderdeel van het internationale concern Cosun. Duynie Holding is het moederbedrijf van Soltens, Duynie, Novidon en Crustell. De bindende factor van deze bedrijven is de grondstof waar ze mee werken. Alles draait bij Duynie Holding om het zo goed mogelijk verwaarden van organische bijproducten uit de levensmiddelen industrie. Het is een continue uitdaging telkens nieuwe, betere en slimmere toepassingen te vinden voor deze grondstoffen. Duynie Holding ontwikkelt zich daardoor anders dan haar oorspronkelijke concurrenten.

  Adresgegevens
  Kortsteekterweg 57a, Alphen aan den Rijn

  Website
  http://www.duynieholding.com

  Toegevoegd door  Naar de volledige kaart

 • CABI
  CABI
  CABI is a leading provider of microbial services specialising in fungal (yeasts and mould) and bacterial identification. With over 100 years of scientific endeavour behind us, we combine a wealth of experience and resources with the latest techniques to provide a rapid and reliable service.

  Adresgegevens
  Kastanjelaan 5, Leusden

  Website
  http://www.cabi.org/default.aspx?site=170&page=3116

  Toegevoegd door  Naar de volledige kaart

 • Kaales Natuur & Ondernemen
  Kaales Natuur & Ondernemen
  Advies & Projectbureau waarbij natuur & ondernemen centraal staan. Op een innovatie en creatieve manier wordt ingezet op het mogelijk maken van duurzaam ondernemen in de bouw, landbouw, recreatie en wildbeheer.

  Adresgegevens
  Angerenstein 13, Ugchelen

  Website
  kaales.nl

  Toegevoegd door
  Kaales Natuur & Ondernemen


  Naar de volledige kaart