Log in het BBE netwerk

Accountgegevens

Linkedin

Groene Golflengte gaat over kwaliteit van leven, natuur en landschap. Het is een ontmoetingsplaats voor ondernemers die deze elementen willen integreren in hun bedrijfsvoering en voor inhoudelijke professionals die hun kennis willen delen. Groene Golflengte is ook voor vertegenwoordigers van overheid en besturen die het belangrijk vinden de ondernemers te faciliteren in hun wensen voor groei en continuïteit op dit gebied. En uiteraard is Groene Golflengte ook voor de jonge, aanstormende generatie studenten en young professionals die niet kan wachten deel te nemen aan deze dynamiek.

Groene Golflengte biedt u ruimte voor netwerken en kennis te vergaren van de laatste ontwikkelingen op het gebied van natuurlijk ondernemen. Tijdens de Groene Golflengte komen goede, uitvoerbare ideeën tot uiting en werken we toe naar een volgende stap, ideeën moeten immers omgezet worden in praktische oplossingen. Groene Golflengte speelt daarmee in op het voor ondernemers zo bekende spanningsveld tussen overleven enerzijds, de meerwaarde zien van ‘groen doen’, anderzijds.

Groene Golflengte is een initiatief van Alterra Wageningen UR en Staatsbosbeheer. Voor vragen kunt u terecht op info.groenegolflengte@wur.nl. Inschrijven voor Groene Golflengte kan via het aanmeldformulier.

Terug
GERELATEERD NIEUWS

De hele uitzending van het RTL7 programma Doe maar duurzaam van 14 januari jl is besteed aan biobase...

Tijdens de Week van de Circulaire Economie zijn de transitie-agenda's aangeboden aan de opstellers v...

De website www.biobasedeconomy.nl wordt - onder redactie van de TKI-BBE - vernieuwd. In de tussentij...