Log in het BBE netwerk

Accountgegevens

Linkedin

7
Feb
Gepost door Monique Mooren

BISC-E – Biobased Innovation student challenge

Gepubliceerd op 7 februari 2018

Vierdejaars HBO- en universitaire studenten kunnen dit jaar opnieuw meedoen aan de Biobased Innovation Student Challenge Europe (BISC-E). Een wedstrijd die studenten aanmoedigt om het biobased werkveld te ontdekken tijdens het ontwikkelen van een nieuw biobased product of proces. De wedstrijd is een initiatief van TKI-BBE.

Registratie is open van 8 januari tot 30 maart 2018. De kick-off is gepland op 10 april 2018. De Nederlandse finale is op 22 juni 2018 en de Europese finale vindt op 12 oktober plaats. Voor meer informatie zie de flyer BISC1751 Flyer

‹ Nieuwsoverzicht
GERELATEERD NIEUWS

Tapijtfabrikant Rinos uit Genemuiden produceert duurzame biobased kokos entreematten. Rinos verwarmd...

TKI-BBE en RWE organiseren op 14 en 15 maart samen het Circulair Congres, de opvolger van de congres...

Op 3 april 2018 openen er meerdere subsidieregelingen voor energie-innovaties binnen de Topsector En...