Log in het BBE netwerk

Accountgegevens

Linkedin

7
Feb
Gepost door Monique Mooren

BISC-E – Biobased Innovation student challenge

Gepubliceerd op 7 februari 2018

Vierdejaars HBO- en universitaire studenten kunnen dit jaar opnieuw meedoen aan de Biobased Innovation Student Challenge Europe (BISC-E). Een wedstrijd die studenten aanmoedigt om het biobased werkveld te ontdekken tijdens het ontwikkelen van een nieuw biobased product of proces. De wedstrijd is een initiatief van TKI-BBE.

Registratie is open van 8 januari tot 30 maart 2018. De kick-off is gepland op 10 april 2018. De Nederlandse finale is op 22 juni 2018 en de Europese finale vindt op 12 oktober plaats. Voor meer informatie zie de flyer BISC1751 Flyer

‹ Nieuwsoverzicht
GERELATEERD NIEUWS

Het kabinet wil samen met alle betrokkenen een grote impuls geven aan de transitie naar een klimaat...

Rijkswaterstaat en PIANOo starten met 10 leernetwerken klimaatneutraal en circulair inkopen. De ...

Begin mei opent naar verwachting de nieuwe subsidieregeling 'Beleidsexperiment CO2-reductie industri...