Log in het BBE netwerk

Accountgegevens

Linkedin

14
Dec
Gepost door Monique Mooren

Kennis over duurzame verpakkingen

Gepubliceerd op 14 december 2017

Het bewustzijn rondom de uitputting van grondstoffen en veranderingen van het klimaat groeit. Bedrijven concentreren zich daarom steeds vaker op het verlagen van hun carbon footprint. Het gebruik van duurzame verpakkingen in de vorm van biobased plastics is dan een logische stap.

Maar wat is er allemaal mogelijk op dit terrein? Hoeveel kost het en hoe pak je het aan? Gelukkig zijn er betrouwbare partijen die zich richten op het verspreiden, delen en toegankelijk maken van kennis op het gebied van duurzame verpakkingen. Handig, want de ontwikkelingen zijn nauwelijks bij te benen. Een paar handige websites om bij de hand te houden. Of vraag uw huis-adviseur ernaar.

Meer informatie vind je op deĀ website.

‹ Nieuwsoverzicht
GERELATEERD NIEUWS

De hele uitzending van het RTL7 programma Doe maar duurzaam van 14 januari jl is besteed aan biobase...

Tijdens de Week van de Circulaire Economie zijn de transitie-agenda's aangeboden aan de opstellers v...

De website www.biobasedeconomy.nl wordt - onder redactie van de TKI-BBE - vernieuwd. In de tussentij...