Log in het BBE netwerk

Accountgegevens

Linkedin

14
Dec
Gepost door Monique Mooren

Kennis over duurzame verpakkingen

Gepubliceerd op 14 december 2017

Het bewustzijn rondom de uitputting van grondstoffen en veranderingen van het klimaat groeit. Bedrijven concentreren zich daarom steeds vaker op het verlagen van hun carbon footprint. Het gebruik van duurzame verpakkingen in de vorm van biobased plastics is dan een logische stap.

Maar wat is er allemaal mogelijk op dit terrein? Hoeveel kost het en hoe pak je het aan? Gelukkig zijn er betrouwbare partijen die zich richten op het verspreiden, delen en toegankelijk maken van kennis op het gebied van duurzame verpakkingen. Handig, want de ontwikkelingen zijn nauwelijks bij te benen. Een paar handige websites om bij de hand te houden. Of vraag uw huis-adviseur ernaar.

Meer informatie vind je op deĀ website.

‹ Nieuwsoverzicht
GERELATEERD NIEUWS

Het kabinet wil samen met alle betrokkenen een grote impuls geven aan deĀ transitie naar een klimaat...

Rijkswaterstaat en PIANOo starten met 10 leernetwerken klimaatneutraal en circulair inkopen. De ...

Begin mei opent naar verwachting de nieuwe subsidieregeling 'Beleidsexperiment CO2-reductie industri...